Jelke’s Gusto en Grinta

18 februari 2019

door Dominique Meirlaen

Wie zegt Jelke, denkt aan onze immer opgewekte en zingende collega.
Jelke is reeds vijf maanden bij ons in dienst. Met haar vrolijkheid, begrip en vermogen anderen te motiveren matcht zijn kandidaten aan klanten.
Zij geeft blijk van een grote dosis doorzettingsvermogen, veerkracht, flexibiliteit en enthousiasme. Daarnaast leert ze ook snel en graag bij.
We zijn dan ook super blij haar in ons team te hebben.

Lees meer

Inge’s Gusto en Grinta

6 december 2018

door Dominique Meirlaen

Maak kennis met Inge. De moederkloek van TFA. Wat is er niet dat zij doet? Van persoonlijk assistent tot de boekhouding, de personeelsadministratie en noem zo maar op. Zij leidt alles in goede banen en is de nauwkeurigheid zelve. Met al onze vragen kunnen we bij haar terecht. Zij biedt een luisterend oor voor wie daar nood aan heeft. Met haar warme persoonlijkheid en glimlach begroet ze iedereen die haar pad kruist en zorgt op die manier voor een goede start van de dag. Wij kunnen ze niet missen.

Lees meer

Een optimale samenwerking – hoe komen we ertoe?

9 november 2018

door Dominique Meirlaen

Onze klanten, organisaties die op zoek zijn naar mensen om hun team te vervoegen. Wij helpen ze graag, maar onduidelijkheden en valse verwachtingen kunnen leiden tot frustraties. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk vermijden. Daarom hebben we intern de hoofden bij elkaar gestoken en een korte GUIDE TO SUCCESS geschreven.

Lees meer
Meer blogberichten