Mijn ervaring met het Keuzekompas – het vervolg.

door Dominique Meirlaen

Eén jaar geleden begon het. Ik kreeg dankzij het volgen van keuzekompas coaching meer inzicht in wat ik wou. Of eenvoudiger gesteld wat mij gelukkiger zou maken.

Paarden en coachen, dat waren en zijn nog steeds mijn hoofdpijlers. Of idealiter coaching met paarden. Of nog beter, mijn geliefde viervoeters bij mij hebben (lees: in mijn eigen tuin). Dit gezien hun aanwezigheid mij rust brengt en ik al galopperend over de velden een immens gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen ervaar.

Mijn droom dus. Een droom hebben is mooi, maar het realiseren ervan nog beter. Samen met mijn gezin besprak ik onze plannen. Wilde plannen. Paarden houden in een mini tuin met kunstgras in Mariakerke? Neen, dat is niet haalbaar. Zo begon onze zoektocht naar een woning met plaats voor minimum twee paarden, liefst met een moestuin, rustig gelegen, in redelijke staat en heel belangrijk, binnen ons budget. 🙂 Oh ja, liefst op een haalbare afstand van mijn werk (een andere organisatie en mijn collega’s moeten missen, no way! ). Een hele waslijst dus…

Zo gezegd zo gedaan. Onze zoektocht begon. Als ik echt iets wil, ga ik er altijd ten volle voor. Kwestie van mijn kans op slagen te verhogen. Na een paar huisbezoeken die op niets uitdraaiden (niet rustig genoeg, te veel werk/kosten) zijn we na een 4-tal maanden in Horebeke beland. We hadden intussen geleerd dat als je echt valt voor een huis je beter niet twijfelt! Zeker niet indien het past binnen het budget. En we vielen, als een blok! 🙂 Groot huis. Veel ruimte, zowel binnen als buiten. En het aller belangrijkste: een weide en een tuin voor twee van mijn paarden. Wij zagen het zitten en de kinderen ook. Met de verkopers hadden we onmiddellijk een klik (ook niet onbelangrijk 😉 ) en we deden een bod. Na een paar dagen en wat sms’en en telefoontjes later kregen we het goede nieuws dat de woning voor ons was!

Intussen was ik ook bezig met het andere doel uit mijn keuzekompas, namelijk (loopbaan)coaching. Ik las een hele stapel boeken, volgde de opleiding krachtgericht coachen van Fred Korthaegen (een echte aanrader voor al wie wil coachen of reeds aan het coachen is) en deed fijne ervaringen op als Keuzekompas coach.

Ik ben dan ook blij te kunnen vermelden dat ik nu ook loopbaancoach ben bij My Future Works, het loopbaancentrum van The Future Alliance (TFA). Dit combineer ik met mijn huidige functie bij TFA, waar ik er nog steeds van geniet om assessment- en developmentcenters af te nemen.

Mijn tip:

Wil je je leven in eigen handen nemen? Een helder beeld krijgen van je missie/doel? Neem dan een coach onder de arm! Echt een aanrader! 🙂

Because if you love what you do, you will be happy!

Voor de mensen die interesse hebben in loopbaancoaching: www.myfutureworks.be

Voor organisaties die Keuzekompas coaching willen aanbieden aan hun werknemers: https://www.keuzekompas.be/

Voor de mensen die dit graag via mij willen doen, ik ben voor beiden opgeleid.

Wie ben ik?

Ik ben wie ik ben, zowel thuis als in werk context. Wat mij typeert : authenticiteit, kwetsbaarheid, liefdevol, open, luisterend oor, motivator, …

Bijkomende info:

mail naar dominique@myfutureworks.be of bel 0477/65.85.56

Loopbaancoaching geef ik in Gent (9000) en Horebeke (9667).

Keuzekompascoaching kan op diverse locaties.