The Future Alliance

Executive Search

Waarom Executive Search?
De beste mensen hebben gewoonlijk al een job. En als ze er géén hebben, duurt dat meestal niet lang. Onze Executive Search formule biedt u de oplossing. Staat uw vacature al eeuwen open en krijgt u maar geen (goede) instroom? Of krijgt u zoveel instroom dat u door het bos de bomen niet meer ziet? Met ons Executive Search proces helpen wij u uit de nood.

Lees meer
"Nos attentes? Trouver les perles rares du secteur de la construction. La méthode de travail de « The Future Alliance » est structurée et nous convient parfaitement. C’est une entreprise sérieuse et efficace qui tient compte des spécificités de notre secteur."
Marcel Robert, Directeur des Travaux - Wust

Consulting

Waarom Consulting inroepen? U heeft ongetwijfeld veel expertise in uw vakgebied. Toch kan u niet overal specialist in zijn. Dat zijn wij trouwens ook niet. Waar wij wél steengoed in zijn, is HR in de brede zin van het woord. Staat uw salarisstructuur niet op punt? Hulp nodig bij het begeleiden van een fusie? Een veranderingstraject uitstippelen binnen uw onderneming? Wij staan voor u klaar.

Lees meer
“De consultants van The Future Alliance zijn geen kamergeleerden. Door hun ruime ervaring weten ze vrij snel de knelpunten en de hiaten in een organisatie bloot te leggen en formuleren ze resultaatgerichte en haalbare oplossingen.”
Dirk Verstichele, CEO, Cipal Schaubroeck

Assessment & Development

Waarom een Assessment Center?
De juiste man (of vrouw!) op de juiste plaats. Daar streeft iedereen naar. Zowel werkgever als werknemer. U wéét dat een slechte aanwerving grote gevolgen kan hebben. Een Assessment Center zorgt ervoor dat u een heldere kijk krijgt op het profiel van uw kandidaat. En of dat profiel fit met uw openstaande vacature.

Lees meer
“Wij werken al jaar en dag samen met The Future Alliance. Onze samenwerking is gebaseerd op positieve feedback en goed persoonlijk contact. TFA denk steeds mee met ons en hun conclusies zijn overzichtelijk, duidelijk en to the point.”
Jens De Wael, HR Manager, Bilfinger België