The Future Alliance

Waarom Consulting inroepen? 

U heeft ongetwijfeld veel expertise in uw vakgebied. Toch kan u niet overal specialist in zijn. Dat zijn wij trouwens ook niet. Waar wij wél steengoed in zijn, is HR in de brede zin van het woord. Staat uw salarisstructuur niet op punt? Hulp nodig bij het begeleiden van een fusie? Een veranderingstraject uitstippelen binnen uw onderneming? Wij staan voor u klaar.

Consulting: Hoe gaan wij te werk?

Beginnen doen we met het begin. U vertelt en wij luisteren. Wat is uw situatie? Op welke vragen zoekt u een antwoord?

Daarna gaan we verder met een grondige analyse van uw onderneming. We bespreken samen de krachtlijnen die uw organisatie vandaag heeft. Die inside-out benadering is het vertrekpunt van ons stappenplan.

Vervolgens werken we samen een strategie uit. We bepalen wat uw prioriteiten zijn en hoe we kunnen bouwen aan de toekomst van uw organisatie. Daaraan koppelen we dan meetbare, specifieke en haalbare meetpunten.

Een verandering doorvoeren lukt niet zonder draagvlak. Het zijn de medewerkers die de stuwende kracht moeten zijn. We informeren, betrekken en mobiliseren hen bij een verdere uitrol van uw project.

Onze opdracht is pas voltooid als uw organisatie een volledig autonome uitvoering kan verderzetten. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie zelfdragend wordt (self reliance).

Consulting door experts: The Future Alliance

Wij hebben één doel voor ogen: uw organisatie (beter) doen werken. We vertrekken daarom altijd vanuit uw ondernemingsstrategie, uw visie en uw missie. We kijken samen naar de doelstellingen die u voor ogen heeft. Want één ding is cruciaal: dat we dezelfde taal spreken.

Door gebruik te maken van de expertise van onze consultants, zijn wij in staat om snel te schakelen. Zij hebben namelijk zélf op C-level gewerkt en weten perfect waar te beginnen en welke stappen te ondernemen. Daarnaast kunnen wij steeds rekenen op ons uitgebreid professioneel netwerk.

Wat wij u nog kunnen voorleggen:

  • Een kwaliteitslabel voor Adviesverlening, uitgereikt door Bureau Veritas én een erkenning als KMO Portefeuille dienstverlener.
  • Sterke referenties:

Diensten Items

Meer informatie

Contacteer ons