The Future Alliance

Waarom Executive Search?

De beste mensen hebben gewoonlijk al een job. En als ze er géén hebben, duurt dat meestal niet lang. Onze Executive Search formule biedt u de oplossing. Staat uw vacature al eeuwen open en krijgt u maar geen (goede) instroom? Of krijgt u zoveel instroom dat u door het bos de bomen niet meer ziet? Met ons Executive Search proces helpen wij u uit de nood.

Wij contacteren potentiële kandidaten en leggen uw vacature aan hen voor. We bespreken uw bedrijf. Uw product. Uw troeven en uw groeiambities. Wij wakkeren hun interesse aan en sturen u de beste mensen door.

Executive Search is niet enkel gericht op het aanwerven van topmanagers. Talent situeert zich op alle niveaus. Een goede werking van uw organisatie komt evenzeer voort uit uw middenkader of uw technische mensen. En daar is het aanbod óók beperkt.

Zoekt u een commerciële Key Accountmanager met ervaring in uw sector? Krijgt u die vacature van Projectingenieur maar niet ingevuld? Of probeert u al maanden dat IT-profiel aan te werven? Onze Executive Search-formule helpt u uit de nood.

Wat is Executive Search?

Executive Search is -vrij vertaald- het zoeken naar leiders. Maar het gaat verder dan dat. Wij zoeken voor u de juiste leiders. Uw bedrijf heeft haar eigen waarden, normen en cultuur. Niet iedereen past bij uw bedrijf. En uw bedrijf past niet bij iedereen. U geeft ons een beeld van de persoon die fit met uw onderneming én uw vacature. Wij vinden die persoon voor u. Hoe we dat doen? Door gericht te zoeken. Bij de bedrijven die u zélf opgeeft. Wij nodigen geïnteresseerde kandidaten uit en sturen de beste naar u door. U ontvangt een gedetailleerd dossier van deze mensen. Zo krijgt u een compleet beeld over uw potentiële werknemers.

Executive Search door specialisten: The Future Alliance

Wij durven ons zonder schroom dé specialist in Executive Search noemen.

 • Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied. Ervaring en expertise die wij elke dag opnieuw inzetten om u te helpen.
 • Wij bieden oplossingen, ook voor uw sector. Ons team telt ervaren Business Partners die expert zijn in hun vakgebied. Van Retail en FMCG tot Construction, Supply Chain, Industry, Finance en IT
 • Wij werken nationaal én internationaal. Via onze kantoren in Gent, Antwerpen en Waterloo coveren wij de Belgische markt. Als exclusieve partner van het IESF (International Executive Search Federation) kunt u steeds beroep doen op ons voor internationale opdrachten.
 • Wij leveren kwaliteit. We behalen al 10 keer op rij het certified membership van Federgon. Dat onderstreept dat wij klant en kandidaat op een professionele manier begeleiden.
 • Wij werken op maat. Dat doen we in eerste instantie door een uitgebreid intakeverslag. Starten doen we pas als u ons een “go” geeft.
 • Wij zijn transparant. U ontvangt elke week een progress report met de stand van zaken in.
 • Onze metrics spreken voor zich:
  • 98% van de opdrachten wordt ingevuld
  • 75% van de aangeworven kandidaten werken na 4 jaar nog steeds voor dezelfde organisatie
  • 90% tevredenheid: kandidaten en klanten beschrijven de ervaring met The Future Alliance als “excellent” en “beyond their expectations

Hoe gaan wij te werk?

Diensten Items

The Future Alliance - Teamwork

Intake gesprek

Target list

Identificatie

Selectie

Presentatie van de kandidaten

Interview en evaluatie met de klant

Ondersteuning en opvolging van de rekrutering

Meer informatie

Contacteer ons