Waarom outplacement?

Ons doel is een ontslagen werknemer in staat te stellen een nieuwe job te vinden die aansluit bij wie hij/zij is en waar zijn/haar sterktes liggen. Hierbij leggen we steeds de klemtoon op ons positief gedachtegoed waarbij waarden en sterktes centraal staan (inside-out benadering). Dit aan de hand van begeleidende diensten en adviezen die in opdracht van de werkgever individueel of in groep worden verleend, met als doel de werknemer in staat te stellen binnen een zo kort mogelijke termijn een betrekking bij een nieuwe werkgever te vinden of een beroepsbezigheid als zelfstandige te ontplooien.

Op die wijze zal een positieve en snelle overstap ook positief afstralen op uw bedrijf, u hebt er immers voor gezorgd dat uw ontslagen medewerker de best mogelijke opvang en begeleiding krijgt!

Waarom we doen wat we doen

We geloven in een betere wereld, één waar we samenwerken vanuit talent en goesting en waarbij we zowel mensen als bedrijven ondersteunen in de weg daar naartoe. Op deze manier willen wij betekenis en zingeving brengen. Talenten en bedrijven matchen op een duurzame wijze is wat wij doen.

Waarom kiezen voor The Future Alliance?

Wij kennen de arbeidsmarkt door en door!

The Future Alliance biedt ondersteuning op vlak van Search, Recruitment, Selection, Consulting, (Loopbaan) Coaching en Outplacement.

Wij beschikken over 3 kantoren en meer dan 10 andere locaties, dewelke verspreid zijn over heel Vlaanderen. Op die manier willen wij onze toegankelijkheid verhogen. In totaal staan we met 10 medewerkers en meer dan 40 freelancers voor u klaar. We zijn een multidisciplinair team dat steeds op maat van de klant werkt.

Onze troeven:

– Erkend outplacement bureau door Federgon met Certo-certifiëring
– Erkend loopbaancentrum door de VDAB en Federgon (Divisie My Future Works)
– Erkend RSS bureau door Federgon
– Maatwerk
– Inside-out aanpak
– Begeleiding mogelijk in het Nederlands, Frans en Engels
– Kernwaarden: Maatschappelijke relevantie, Teamwork, Integriteit
– Locaties over heel België

Wij houden van duidelijke afspraken en houden rekening met de verwachtingen van de klant.

Wil u graag meer info? Surf dan naar My Future Works

Of neem contact met ons op:

annelies.boelaert@myfutureworks.be of via 0478/40.02.78

Diensten Items

Meer informatie

Contacteer ons