The Future Alliance

Ons verhaal

The Future Alliance doet niet meteen een belletje rinkelen? Dat kan. Het kantoor werd dan ook oorspronkelijk opgericht door (en onder de naam van) Fiers & De Mey. De bedrijfsnaam veranderde, maar de expertise die het bureau verwierf, is altijd blijven bestaan. Dat de onderneming al 25 jaar actief is, is daar het tekenend bewijs van.

Het geheim van ons succes? Dat moeten de medewerkers zijn. Door de expertise van doorwinterde partners en het enthousiasme en de passie van Consultants & Researchers, vindt The Future Alliance een op maat gemaakte oplossing voor élk HR vraagstuk.

Dat teamwork een van dé waarden is waar The Future Alliance volop voor gaat, blijkt uit de stabiliteit van onze equipe. Zo zoekt Ingrid al een decennium naar topkandidaten voor klanten, assessed Dominique al jaar en dag medewerkers  en overtuigen Bart en Tim  organisaties om voor The Future Alliance te kiezen. Een combinatie van talent, karakter en véél goesting. Maar ook een positieve benadering naar klant én kandidaat. Zo maakt The Future Alliance het verschil.

Executive Search is de grootste activiteit van de onderneming. Via die formule heeft The Future Alliance in de loop der jaren al heel wat klanten aan sterke medewerkers geholpen. Door gebruik te maken van vaste metrics, de ervaring van partners, open communicatie en transparante processen, komen klanten steeds weer bij ons terecht.

The Future Alliance plaatst niet enkel medewerkers bij klanten, maar brengt ook hun competenties in kaart. Door middel van onze Assessment & Development Centers kijken wij kritisch maar objectief naar de competenties van uw (potentiële) werknemer(s). Wij geven vervolgens een uitgebreid en ondubbelzinnig advies.

Daarnaast hebben veel bedrijven een aantal vraagstukken waar ze zelf geen antwoord op kunnen bieden. Het begeleiden van fusies, het bepalen van verloningssystemen of het opzetten van coachingstrajecten zijn bijvoorbeeld zeer moeilijke én delicate onderwerpen. Daarom bieden wij, Consulting aan voor organisaties die daar nood aan hebben.

The Future Alliance werkt nationaal én internationaal. Door drie strategisch gelegen kantoren in Antwerpen, Gent  en Louvain La Neuve helpen wij Belgische organisaties. Door een exclusief partnership met IESF kunnen buitenlandse bedrijven ook beroep doen op onze diensten.

Lees meer

Missie

Als het met uw medewerkers te maken heeft, dan is het onze zorg. Wij helpen bedrijven met al hun HR vraagstukken (executive search, assessment, organisation development, coaching, outplacement, retention management,…) en willen een breed inzetbare en leidende partner voor hen zijn. Daarbij geloven wij steevast in een inside-out benadering. In al onze activiteiten zoeken wij steeds naar hetgeen al aanwezig is en kijken we hoe we dat verder kunnen ontwikkelen. Wij geloven in de kracht, goesting en het potentieel van mensen en organisaties.

Visie

In onze snel veranderende maatschappij van vandaag, staan bedrijven voor een groot aantal nieuwe uitdagingen. Denk aan de digitalisering, de milieuproblematiek, het stijgend aantal mensen met een burn-out, nieuwe organisatiestructuren, work-life balance met daaraan gekoppeld de alsmaar groter wordende vraag naar autonomie, zelfontplooiing, flexibiliteit en betrokkenheid.
The Future Alliance wil vanuit haar inside-out benadering organisaties klaar maken voor de toekomst.

Waarden

Wij zijn consistent en transparant in onze besluiten en acties. We komen onze verplichtingen na en gedragen ons op een manier die trouw is aan onze idealen.

We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in onze prestaties en in alles wat we doen in onze organisatie, bij onze klanten en in onze maatschappij.

The Future Alliance - Teamwork

Wij leveren de beste oplossingen door samen te werken met onze collega's, klanten en kandidaten. Wij verbeteren ons voortdurend door onze kennis en ervaring met elkaar te delen.

Team