The Future Alliance

Onze partners

“Iemand met wie je danst”. Dat is voor The Future Alliance de betekenis van een partner. Samen in beweging zijn, dezelfde inside-out visie delen, energie putten uit elkaars ideeën, ervaringen en waarden. Van elkaar leren. Dat willen we met onze partnerships bereiken.

The Future Alliance speelt met behulp van die partnerships in op maatschappelijke thema’s. Denk aan burn of bore-out preventie en begeleiding, loopbaancoaching, keuzestress bij jongeren en organisaties van de toekomst.

My Future Works logo

My Future Works

My Future Works is een trendsetter in het Vlaamse loopbaanlandschap. Met een netwerk van meer dan 40 coaches verspreid over heel Vlaanderen (én Brussel), zijn zij ondertussen één van de grootste loopbaancentra van het land.

Wat zijn de dingen waar je goed in bent? Waar krijg je écht energie van? En hoe zou je leven en je werk eruit zien mocht je je daar vooral kunnen op focussen?

My Future Works gaat op zoek naar hetgeen wél werkt, in plaats van zich te focussen op moeilijkheden en problemen. Aan de hand van persoonlijke oefeningen en coaching gesprekken, boetseren de coaches samen met hun cliënten een job die aansluit bij hun dromen, talenten, ambities en hun energie. Samen maken ze een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarbij de cliënt concrete stappen kan zetten en waarmee hij écht aan de slag kan.

Lees meer

The Future Generation

Keuzes maken: iets wat voor veel volwassenen vaak niet evident is. Maar ook jongeren moeten keuzes maken. Tegenwoordig moeten ze dat trouwens steeds vaker en vroeger doen. En die keuzes zijn vaak ook bepalend voor hun toekomst.

Maar maken zij die keuzes wel bewust? Worden zij niet in een bepaalde richting geduwd door ouders, familie of vrienden?

The Future Generation helpt jongeren goed en weloverwogen te kiezen. Via scholen bieden zij coaching aan voor jongeren, zodat zij écht hun talent en passie vinden om daar later optimaal mee aan de slag te gaan.

Lees meer
The Future Organisation logo

The Future Organisation

De wereld van vandaag is boeiend. Maar ze is ook complex en vluchtig. Globalisering, digitalisering, technologie die niet stilstaat,… . De logica van gisteren waarbij mensen zoeken naar controle, zekerheid en kortetermijngewin, verandert. Het nieuwe wereldbeeld is er een dat uitgaat van relaties, co-creaties en de kracht van samenwerking. Autonomie, zingeving, zelfontplooiing. Dáár gaan mensen naar op zoek.

The Future Organisation helpt bedrijven future proof te worden. De oude manier van werken overstijgen en nieuwe manieren van werken omarmen. Daar gaan zijn voor.

Lees meer
The Future Resilience Logo

The Future Resilience

Burn-out of bore-out. U heeft er hopelijk nog niet met te kampen gehad. Maar ervan gehoord, dat heeft u zeker. Naar schatting heeft 50% van de Belgen angst om ermee geconfronteerd te worden.

Ondanks het feit dat er nog veel taboe om heerst, is het het vandaag meer dan ooit een brandend actueel thema. Zeker omdat steeds meer mensen ten prooi vallen aan een burn of bore-out. Zo is het aantal bedienden in België met een burn-out in drie jaar tijd met de helft gestegen.

The Future Resilience wil zowel organisaties als individuen helpen om een duurzame veerkracht te ontwikkelen. Dat willen ze doen door een inside-out benadering en waarderende houding aan te nemen. Met behulp van een systematische aanpak, biedt The Future Resilience preventie, opleiding, begeleiding en re-integratie om burn out en bore out tegen te gaan.

Lees meer
IESF Logo

IESF

IESF of het International Executive Search Federation, is s ’werelds grootste executive search associatie. Met een netwerk van 80 partners in 20 verschillende landen, zijn leden van het IESF in staat om klanten op internationale schaal te helpen. Onder het motto “Think global, act local”, kunnen bedrijven met internationale groeiambities rekenen op de marktkennis van de lokale leden die zijn aangesloten bij het IESF.

Door middel van congressen, meetings en practice groups, kennen de leden elkaar persoonlijk en hebben zij een sterk inzicht in elkaars business en strategieën.

Lees meer